6 Ekim 2016 Perşembe

Hediyelik Gelin Hamamı Setleri , Hediyelik Banyo Sepetleri

GELİN HAMAMI ... OLMAZSA OLMAZ !!! 

Suya sabuna dokunmadan evlilik olmaz. O hamama illa ki girilecek  !

Osmanlıdan günümüze süregelen gelin hamamı en sevilen gelenekler arasında ve bu eskimeyen ritüel, Yeniden popülerleşmeye başladı.

Misafirlerinize günün anlamına uygun ve kalıcı bir hediye vermeye ne dersiniz?Gelin Hamamına gelen misafirlerinize özenle hazırlanmış özel tasarım , el emeği mini bir hediye seti sunabilirsiniz.
Talep edilmesi halinde Hazırlanan Setlere Kese, Lif, Ahşap Fırça ve Ponza Taşı ilave edilebilecek olup , tamamı konsepte uygun şekilde yine özenle süslenecektir.

İstenilmesi Halinde Renkler ve İçeriklerde Değişiklikler uygulanabilecek olup , belirtilmesi gerekmektedir.


Gelin Hamamı Seti Olarak Hazırlanan Banyo Sepetlerini Sevdiklerinizin için Hediyelik Olarak ta kullanabilirsiniz ...

Düğün , Nişan , Söz , Kına , Gelin Hamamı , Mevlüt , Babyshower , Bebek Kutlama , Doğum , Sünnet … vs Gibi Özel Organizasyonlarınız için Kişiye Özel Tasarlanarak Dizayn Edilen Hediyelik Setler . İhtiyacınız olan tüm ürünler, zevkinize ve bütçenize göre size özel olarak Tasarlanıp , herbiri el emeği göz nuru ile %100 güvenli ve steril , maksimum titizlik ile hazırlanır.Kullanılan Malzemelerin tamamı kaliteli , ve markalı ürünlerden oluşmaktadır.

Özel günler özel tasarımlar ile kalıcı bir hatıra olur .  
Sevdiklerinizde Sizin İçin En Özel olan Günlerinizin Bir Hatırası Kalsın  :)



İletişim ; WhatsApp ulasabilirsiniz   0532 5761800
neslihanmetinsu@hotmail.com
İnstagram; cutecatsneslisunundukkan


http://neslisunundukkani.blogspot.com.tr/2016/10/hediyelik-gelin-hamam-setleri-hediyelik.html


http://neslihanmetin.blogspot.com.tr/2016/10/hediyelik-gelin-hamam-setleri-hediyelik.html


GELİN HAMAMI SETİ - GHST-01 (VİNTAGE ESİNTİLER )




Gelin Hamamı Setinin içeriği ; 

El Yapımı Halat Sepet ,1 Adet El-Yüz Havlusu, 1 adet Sabun, 1 Şampuan, 1 Duş Jeli , 1 Lavanta Kesesi, 1 Çerçeveli Kokulutaş kombinasyonu

Sepette Krem ve Somon Renk Tonları Kullanılmıştır.


Doğal Kendir-Halat ipinden elde hazırlanan Sepet , Fransız Güpür Dantel ile Süslenmiştir. Yine Dantel ve Keçeden kesilerek hazırlanan Çiçek motifler inci ile zenginleştirilmiştir. Sepetin içi yapım aşamasında streç folyo ile dizayn edilmiş olup , silinerek temizlenebilmektedir.




30 x 50 Ebatlarındaki Kaliteli Marka Kadife El-Yüz Havlusu Fransız Dantel kullanılarak Süslenmiş ve yine İnce Keçe Kullanılarak Hazırlanıp İnci Kullanılarak detaylandırılan Kelebek Motif ile Zenginleştirilmiştir.



 Kokulutaş Çerçevede yine Kokulutaş kelebek İstenilen Kokularda hazırlanabilmekte olup , şık püskül ve Boncuklar ile Süslenmiştir.


Mini Lavanta Kesesi Kaliteli Kadife Kumaş Kullanılarak hazırlanmış ve mini güller ile süslenmiştir.
50 cc Dolum Hacimli Şampuan ve Duş Jeli Şişeleri Dekopaj Tekniği Kullanılarak hazırlanmış ve yine mini güller ve püskül ile süslenmiştir. Şampuan olarak Dove Kremli Şampuan ve Duş Jeli olarakta Duru Gourmet Kullanılmıştır




 115Gr Ağırlığında ve Miskokusu uzun süre dayanıklı olan Duru Marka yuvarlak Sabun Lavanta - Gül yada Orkide kokulu olarak kullanılabilmektedir. Kaliteli kadife kullanılarak giydirilip ; Fırfır Dantel Kurdela -İnci Şerit ile çevrelenmiş ve Mini Güller -  Püskül ve Boncuklar kullanılarak süslenmiş Sabun yine İnci Kullanılarak yapılan ayaklar sayesinde tek başına dekoratif bir Aksesuar Olarakta Kullanılabilmektedir.







GELİN HAMAMI SETİ - GHST-02 (ROMANTİK DOKUNUŞLAR )


Gelin Hamamı Setinin içeriği ; 

El Yapımı Halat Sepet ,1 Adet El-Yüz Havlusu, 1 adet Sabun, 1 Kolonya, 1 Oje , 1 Lavanta Kesesi, 1 Kokulutaş 

Sepette Krem ve Sütlü Kahve - Açık Kahverengi Renk Tonları Kullanılmıştır.





Doğal Kendir-Halat ipinden elde hazırlanan Sepet , Fransız Güpür Dantel Şerit ile Süslenmiştir. Keçeden kesilerek hazırlanan Çiçek motifler inci ile zenginleştirilmiştir. Sepetin içi yapım aşamasında streç folyo ile dizayn edilmiş olup , silinerek temizlenebilmektedir.


30 x 50 Ebatlarındaki Kaliteli Marka Kadife El-Yüz Havlusu Fransız Dantel kullanılarak Süslenmiş ve yine İnce Keçe Kullanılarak Hazırlanıp İnci Kullanılarak detaylandırılan Çiçek Motif ile Zenginleştirilmiştir.


Konsepte Uygun Olarak Seçilen Kokulutaş İstenilen Kokularda hazırlanabilmekte olup , Arzu Edilirse mevcutta bulunan farklı bir motif olarak ta seçilebilmektedir.


50 cc Dolum Hacimli Cam şişe Lavanta Kolonyası Fırfırlı Dantel Kurdela ve İnci Şerit ile Süslenmiştir.

115Gr Ağırlığında ve Miskokusu uzun süre dayanıklı olan Duru Marka yuvarlak Sabun Lavanta - Gül yada Orkide kokulu olarak kullanılabilmektedir. Kaliteli kadife kullanılarak giydirilip ; Fırfır Dantel Kurdela -İnci Şerit ile çevrelenmiş ve Püskül - Boncuklar ile süslenmiş Sabun yine İnci Kullanılarak yapılan ayaklar sayesinde tek başına dekoratif bir Aksesuar Olarakta Kullanılabilmektedir.


Sepet Renk tonlarına Uygun olarak şeçilen Oje Fırfır Dantel Kurdela ve İnci Şerit ile Süslenmiştir.


Mini Lavanta Kesesinde bu sefer Keten Kumaş Tercih edilmiş olup ;  Fırfırlı Dantel Kurdela ve Şifon Güller ile süslenmiştir.




GELİN HAMAMI SETİ - GHST-03 (PEMBE ..GÖNLÜM SENDE :) )






Gelin Hamamı Setinin içeriği ; 

El Yapımı Halat Sepet ,1 Adet El-Yüz Havlusu, 1 adet Sabun, 1 Şampuan, 1 Duş Jeli , 1 Lavanta Kesesi, 1 Kokulutaş 

Sepette Krem ve Açık Pembe Renk Tonları Kullanılmıştır.


Doğal Kendir-Halat ipinden elde hazırlanan Sepetim , Fırfırlı Dantel Şerit Kurdela ile Süslenmiştir. Keçeden kesilerek hazırlanan Kelebek motifler inci ile detaylandırılmıştır. Sepetin içi yapım aşamasında streç folyo ile dizayn edilmiş olup , Sepet silinerek temizlenebilmektedir.



Konsepte Uygun Olarak Seçilen Kokulutaş İstenilen Kokularda hazırlanabilmekte olup , Pembe Gonca Gül tercih edilmiştir. Kokulutaş istenirse mevcutta bulunan farklı bir motif olarak ta seçilebilmektedir.


115Gr Ağırlığında ve Miskokusu uzun süre dayanıklı olan Duru Marka yuvarlak Sabun Lavanta - Gül yada Orkide kokulu olarak kullanılabilmektedir. Kaliteli kadife kullanılarak giydirilip ; Fırfır Dantel Kurdela -İnci Şerit ile çevrelenmiş ve Püskül - Boncuklar ile süslenmiş Sabun yine İnci Kullanılarak yapılan ayaklar sayesinde tek başına dekoratif bir Aksesuar Olarakta Kullanılabilmektedir. Sabun Üzerinde Kokulutaş Melek Kullanılmıştır.





Mini Lavanta Kesesi Kaliteli Kadife Kumaş Kullanılarak hazırlanmış ve mini güller ile süslenmiştir.
50 cc Dolum Hacimli Şampuan ve Duş Jeli Şişeleri Dekopaj Tekniği Kullanılarak hazırlanmış ve yine mini güller ve püskül ile süslenmiştir. Şampuan olarak Dove Kremli Şampuan ve Duş Jeli olarakta Duru Gourmet Kullanılmıştır






#Gelinhamamısetleri #gelinhamamihediyelikleri #gelinhamamisetleri #Gelinhediyesi #Banyosepetleri  #ceyizhediyelikleri #Düğün-Kına-Nişan Hediyelikleri #elemegihediyelikler #Kınahediye #KınaHediyelikleri  #kinahediye #kinahediyeleri #kinahediyelikleri

İletişim ; WhatsApp ulasabilirsiniz   0532 5761800
neslihanmetinsu@hotmail.com
İnstagram; cutecatsneslisunundukkan


http://neslisunundukkani.blogspot.com.tr/2016/10/hediyelik-gelin-hamam-setleri-hediyelik.html

http://neslihanmetin.blogspot.com.tr/2016/10/hediyelik-gelin-hamam-setleri-hediyelik.html














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder